Ny Låt!

Ja! fick inspiration av fredrik och kim igår till att skriva en låt. Så jag har börjat :D Änsålänge har jag lyckats knåpa ihop en liten snutt med text och acord, plus en liten kort refräng som jag inte är riktigt säker på om jag sa ändra på lite eller inte.
Alla andra låtar jag försökt att skriva har bara skitit sig! uch..  ingen röd tråd igenom det hela så det blir bara blaj..
Men denna MÅSTE bli bra!
Kram på er. snart ska jag sova. är så trött!


/Stina


Lycklig äntligen!

Det blev att kura dela soffa igen hemma hos tova. De funkade men blev väääldigt varm, o jag har fih små svarta streck på min röda tröja.. nää det ser ut som kajal men jag hade ingen kvar när vi gick o la oss. Weeerd!
Trots spöregnet gav vi oss ut iallafall. Är man hungrig och sugen på glass så är man! Smultronstället nästa alltså x) ännu en gång blev jag serverad av mikaela ringdahl. Hon har fått in den där speciella servitris-rösten och avslutade med
- hoppas att det smakar :)
duktig är hon måste jag säga! o gott var det, Ahh jag tog en cacao vilket fredrik oxå bestämde sig för att göra. Kim tog en dumle och tova en strutglass. Efter ett tag blev all chokladsås som samlades på botten av min glass liiiite FÖR söt, så det blev bara jobbigt att äta.
Sen var det en liten sväng förbi tova o sedan vid två tiden skulle hon till Joen, Jag o fredrik sa hej då till kim oxå för hon skulle till sin mormor. Vi gick hem till mig för att diska upp det vi andvände oss av igår när vi bakade tårta till kim. Den blev smaskig >< men mycket disk.. bläh!
Sen film, mat o så blev det dags för fredrik att åka hem. så nu sitter jag här hemma. överlycklig för att jag har så underbara vänner, att min Mp3 äntligen fungerar och för att jag kom in på scen o musikal!

JAAA JAG KOM IN! X) Lalalalala uh va ja e bra ><
det lägsta var 670 o jag hade 715. Purr <3 jag längtar till den 19 agusti ^^ Sen kom per oxå in så vi hamnar möjligtvis i samma klass. jag tror att Simon kom in han med så det blir bara bättre o bättre!
Agust vet jag inte om ha kom in .. ja försöker få tag i han fortfarande. sen kom inte fanny in på film o musik överhuvudtaget. Hjälp vad ledsen hon måste vara. tkr synd om henne :(

Men mitt topphumör dras inte helt ner av det.
Jag är on top of the world!

vad kom ni in på alla små 92:or?

Nu ska jag försöka sy på alla paljetter på min dräkt och komma på en låt text. o på Fredag drar ja o agnes på sommarturné! JAAA ><. ensamma i stooooor husvagn med förtält! vi ska laga mat med hubbe och Moa. Det kommer bli roligt! Wihu ^^

Vad skulle jag göra utan mina vänner? ni tar fram mina bästa sidor, hos er får jag tröst när jag blir ledsen (som igår)
och det är för mig omöjligt att inte skratta o känna mig lyckligt lottad när jag är med er. älskade små änglar är ni <3 änglar som förgyller min ibland gråa vardag <333
Kram/Stina


playtime

Jaa! imorrn blir det leka av med världens underbaraste barn!

Fredrik<3 o tova<3 o Kim <3
 Ah jag vi kommer ha så roligt! jag längtar så mkt ^^
o fredrik kommer tidigare för vi har födelsedagshemlisar för kim <3 hih ho är så nyfiken av sig ^^

Kram/Stina

Grattiiis!!!!

Grattis till födelsedags barnet!
kim fyller 17 ><

cirkusskolevecka

Wihuu! då var cirkusveckan över. Det var väll trevligt?
En liten Resume av veckan..
I söndags kom agnes till mig o vi drog iväg för att köpa mat o annat. Vi hade inget pålägg hemma så det skulle blivit torra mackor annars.. I afären upptäckte jag att jag glömt femhundringen hemma. Som tur var stötte vi på agnes föräldrar så att agnes kunde få pengar och vi fick mat. Tack ! :)
måndag börgade med fyra förvirrade tjejer i en bil som febrilt försökte hitta till lokalen "lådan" på taljoxestigen. Jaaa mitt lokalsinne är så underbart så jag hittade gatan men inte huset. Några barn fick visa vilket det var.
Sedan mera förviring med betalningar o anmälningar om vilka barn som skulle vara med. Vi lyckades att få igång träningen sedan iallafall, trots detta.
Eftermiddagsgruppen blev ännu jobbigare. På flygbladen och i tidningen stog det två helt olika adresser! Uch, jag fick stå vid kullborgssalen o föra iväg alla barnen till den andra lokalen. Det spöregnade kan jag ju informera er om så mina kläder blev blöta och håret fult. mitt hår blir strävft o tovigt av regnet av någon konstig anledning?!
Jag och agnes somnade sedan utmattade i agnes tältsäng hemma hos mig efter att vi kommit hem ifrån träningen. Där vi föresten fick en hejdundrande sockerchock o skrattade så det blev svårt att andas. Hah det var roligt ><
Klicka f�r att st�nga bilden

Tisdagen fortsatte träningen somvanligt. väldigt mulet så vi fick vara innomhus. Blä! man får ont i huvudet av allt stoj och skrik.
Jag och agnes bestämde oss för att gå några ärenden i sörping. först Outlet vid kanalen, vidare till biblioteket o sedan willys.
På Willys skulle ha vit choklad så att vi kunde baka kaka. Det fanns tydligen inte i hyllan så jag frågade en kille om hjälp, Jaa då det fanns visst det, tre meter up i lyften på högsta hyllan bara! Han plockade ner den o sa. ta så många ni behöver o log lite glatt.
Jaa enkelt tänkte jag o försökte fläka upp kartongen. Den var förseglad med en elakartad tejp som skar mig i tummen när ja rev loss den. Ojojoj va det sved! och det är fortfarande ömt :/
tårta bakade vi sen iallafall. cirtontårta. Ojojoj vad gott det var :D

onsdan klippte jag mig! så skönt, det är hel fräsht nu oh kort! där fram iallafall. Jag får preciiis håret bakom örat för etapperna blev så korta. skönt!
Efter klippningen la sig jag o agnes under ett städ o slumrade lite. gick sedan hem o frotsatte att sova i soffan.  Det tar musten ur en att träna små barn cirkuskonster. Men duktiga blir dom!

torsdagen segade vi oss igenom agnes o jag. och idag fredag, är hon hemma.
Vad fort veckan gick, det är lite konstigt faktiskt.
Men vi ses ju nästa vecka på fredagen då vi åker iväg till gränna. Det kommer bli den skönaste turnén någonsin. Inga mattider at passa, inga småsyskon att ta hand om. Bara oss själva att tänka på. ursäkta men fan va soft!
Det blir bra det. Nu har jag en scenshow att föbereda så sov gott people.

Kram/Stina

bilder
Helahuvetstormar.blogg.se


Midsommar

Ja midsommar firade jag borta ifrån familjen detta år. Wihuu ^^
Jag åkte med agnes till Simon o käkade god mat o allt som hör till där. Super roligt var det och min o agnes muffinstårta blev rätt så god iallafall. Det var muffinssmet som vi hällde i en kladdkakeform, sen skulle man ha någon slags vaniljkräm i muffinsen. Vi hade i björnbärssylt och klickade i smeten. Jaa det såg lite ut som om vi hade tagit en barbapappa, satt han i en mixor o tryckt på on. Sen klickat ner han i vår muffinstårta. Inte så aptitretande alltså.
Agnes o jag försökte rädda det hela genom att täcka över med florsocker. Dagen efter hade det hela samlat sig i en liten pöl. det såg lite ut som vatten i en krater för all björnbärssmet hade sjunkit ner o bildat en krater o så var florsockret i flytande form där på botten,, av kratern. Aj då.
Ett ytterligare försök att förbättra tårtan var att vi gjorde ny björnbärskräm o klickade ner i de små kratrarna. Det slutade i katastrof o det såg ännu äckligare ut än innan. Det var bara att skämmas en smula o gå ut med vårat misslyckande ändå.
Men som jag annars säger: Misslyckat är gott. Och det var det! är dock lite förvånad att de andra vågade äta den ^^
Efter tårtätandet blidde det maaaaat! mumma,, massa gott var det ^^ URKULT kom på tal o jag har äntligen fixat transport! WOHO!! det blir bäääst ><

Dom hade en massa snappsvisor, alla med samma melodi men det var kul.
Jag och agnes fortsatte på att skriva nya när ja väntade på bussen. några exempel:

Vi äro små grodor vi, hopp hopp
vi äro små grodor vi hopp hopp
vi äro små grodor som tar oss en fluga
vi äro små grodor vi hopp hopp!


Vi äro små myggor vi, surr surr,
Vi äro små myggor vi, surrsurr
Vi äro små myggor som tar oss ett blodprov
Vi äro små myggor vi surrsurr!
 
och en om vampyrer, harar, sniglar, fiskar, humlor, änglar, loppor o några fler.
Lyckad midsommar ialafall fast man inte kunde sova så bra pga agnes putrumpa. och om hon inte putar så ligger hon jätte nära:P hon dras till mig helt enkelt.^^

Jag är trött och orkar inte skriva mer. fråg om ni vill veta något mera om min midsommar.

Ajuste! alla förundrades över mina skickligheter på poi ><!

Kram/Stina

Korkade latmask!

Jag borde värkligen rycka tag i mig nu. Jag har blivit så slö, jag har massor att göra! Jag måste gör klart nya poi, överdelen till poidräkten, Sy en ny tygdräkt oh sy på små paljetter på den. Fy fan! O så måste jag ner till jofotex för att köpa en liten ynka symaskinsnål. Det är knappt 1000 meter bort. Jag måste oå dela ut de sista flygbladen om cirkusskolan. Oh jag får antagligen betalt för de timmarna det tar. Nej istället sitter jag är framför datorn, bloggar, spelar gitarr och lyssnar på Paramore. O så måste jag äta oxå. Jag slarvar alltid på loven. Får ingen ork att göra mat, det är så tråkigt att äta själv! jag har ätit ett äpple idag. så duktig är jag.
fy på migsjälv det blir alltid såhär!


Chokladdoppade jordgubbar

Wihu jag kom iväg tillslut :D
Dock fick jag ta av mina besparingar för att betala bussresan dit vilket jag hatar! uch,, min sparburk känns som om den kommer ta slut när den står där inför allas åsyn. Jag borde flytta den till ett med diskrt ställen än på skrivbordet så att det inte ser så frestande ut med de stora sedlarna uthngande. Ja för så full är den! Ojojoj vad jag kommer puttr runt stolt och lycklig när jag har mitt motorcykelkörkort. Vad jag längtar dit! Swosh så kommer en farande liten stina förbi på sitt vrålåk skrattande av glädje, kanske med en liten Tova bakom sig? jag har ju lovat att skjutsa henne till skolan någon dag när jag får den. Eller köper den rättare sagt för ja får betala hela skiten själv. Med det är det värt  ><
Det blev inget bakande som jag och Ingrid först hade tänkt oss. Vi cyklade iväg till afären o köpte jordgubbar och choklad. Så gott det var! Jordgubbar doppade i smält choklad. Smarr<3

Kram/Stina

Trööööött

Ja här stiger man upp tidigt o följer kim halvägs hem till hennes mormor. så snäll är jag ^^
men trött som få! jag vaknade 08:03 o jag antar att väckarklokan stått på i typ tre minuter då ... ca tio i 9 var vi påklädda o klara, traskade neråt o sa bye bye <3
När ja kommer tillbaka sitter syster redan framför Tv:n o tittar på TV:Shop :S Ehhm... finns det inget annat? MTV kanske? Jooo, sen sätter hon på barnkanalen. varför tittade on inte på den i första taget?? konstiga barn...
Idag är det planerat att leka ytterligare med Ingrid som förtillfället hag gåproblem för att hon vred tån ur led i busfabriken. Hm frågan ä bara hur jag ska ta mig in till stan utan pengar?
Och btw så tittade jag in på Bdb fr en stund sedan. Suprise Suprise, jag var den enda av alla de ja har på vännerlisan som är inloggad. Jag borde försöka sova igen... eller läsa lite åtminstonde.


Problemet kvarstår.
Kram/Stina

Leka två dar i rad !

Wao! Idag har jag gjort... typ... inget.
Suttit i soffan och knåpat lite på tovas, kims och min blogg. för tillfället ät jag inte nöjt med min.. jag hittar alldrig något jag stormtrivs med :/ Aja nu blev det något look ti the left tema över det hela.
Jag och kim ska leka idag! wihuu, någongång idag iallafall!!!
Myskim <3 ^^
Hon har färgat håret, håller på att packa,letar efter strumpor och nu äter hon. hon är en seg rosa zebra ^^ och attbropå zebror ska vi matcha varrandra genom att ha våra zebraklänningar:D Sniggast i stan blir vi ^^ o randiga samt rutiga strumpor oxå. Jag drar på mig ett par piratbyxor för de ser knas ut annars.
MTV har stått på hela dagen också, just nu är det MARION5 ft Rihanna som har en låt. Hon har tatuering i nacken, den har jag missat förut :o eller så kanske den är fejk? men va fjantigt de tror jag inte. Tv:n är farlig.
 Jag har blivit döds-sugen på magnum myan mystica! Åh den är så gooood. Miau! kanel är det i den, kanel,,, Mhmmmm ^^

   
Igår var vi på busfabriken med cirkusen, anna hängde på o efter tre timmars lekande var mina armbågar skapligt röda. Jag tror att jag skrapade upp dom när jag graciöst tog mig ner ifrån den svarta cylindern med resårband att klättra på. Den var klart bland de roligaste sakerna som fanns där. Studsmattorna fick man superbra studs i och det fanns rullband man åkte pulka nerför xD Haha va roligt det var, sjukt mycket plast överallt bara :/ o ja glömde min 9C tröja där :´(!!! Ja MÅSTE ha tillbaka den! snyft..men ja har inte tid att hämta den den närmst veckan :o...
Hmm om dom har den kvar där kanske ja kan be Fredrik att ta den om han ska jobba snart... Kanske.

Nu är kim klar :) <33... vi väntar på att hennes mammi ska svara så att hon kan åka!
Kram/Stina


Edward cullens födelsedag!

Jah! nu på Fredag 20/6 fyller Edward år! Vi ska baka tårta till honom, fast äta den själva eftersom att han ändå inte vill äta den själv. Han äter ju inte vanlig mat . Bara blod.


MonsterRabarber

Familjen har dragit upp till rejmyre över helgen och mamma står förtillfället vid spisen med slavar i olika grytor.
Vi har gjort rabarbersaft! De som växer vid "sågen" är värkligen övervuxna, jag nådde inte ens runt men en hand på vissa rabarberstångar. Monsterrabarbersaft blir det ^^
Anars så har jag inte gjort något viktigt idag. Pratar lite med Kim o Fredrik på Msn. Ja o kim ska leka på tisdag, TOVA!! vill du leka med oss ??

ha det bra ^^Kram/Stina


13/6.. begravning

Robin begravdes igår. Det var värkligen jättefint och hans keps låg ovanpå kistan.
Jag träffade människor jag inte har sett på år o dagar, däriibland Dag (biologiskapappa). Det var värkligen jätteolustigt när han kramade mig så jag nästan inte kunde andas. Inte kände jag igen han heller. Inte på ett enda litet vis! Uch, ja vill kunna göra det men ja fann inga likheter i den Dag jag hade känt en gång i tiden. Han har förändrats jätte mycket, Blivit tjockare än hans pappa tillomed.
Det något glada i tillvaron var att jag fick träffa mina farstrar och farbror. Plus min kusin Cristoffer och Robins morbror och hans döttrar plus massa mer. VI måste hålla kontakten bättre sa vi allihopa till varrandra. Ja det är ju något man säger för att man vill att det ska vara så, sen är det få som tar tag i sig själva o gör något åt det...


Kram/Stina


RIP 9C-p

Yes! jag är alltid så morgonpigg så att ja hinner göra mig riktigt fin till avslutningen... Eller inte! Släpde mig upp ur sängen vid 9:06 och skulle vara nere i kyrkan halv 10. Såå jag hade en kvart på mig.. prima.
Det var fktiskt inte på långtråkigt som jag trodde att det skulle vara och inte tjät klassen på den allra sista låten vi sjöng...någonsin...
Sen efter det var det snyftande farväl och avsked som gällde, Jag har nug inte riktigt förstått att vi inte går i samma klass längre. Att man alldrig kommer att se vissa personer något mera. Guu vi måste ha en återträff om några år. Håll kontakten med varandra people!

RIP
9C-p
2002-2008
<3
Vi var bäst.



 


Lycka

Ojojoj förutom skolavslutningen imorrn som jag längtar till så är det snart bara 51 dagar kvar tills fjärde boken i twilightserien släpps!!! kl är nu 23:46
Breaking dawn.

Breaking Dawn


Avslutningsyra

Hjälp vad Nian har flugit fram! Det känns helt... helt... underbart att äntligen få lämna grundskolan och samtidigt rätt så sorgligt. Nio år av mitt liv har jag gått på Ramunderskolan! vad man hunnit med igentligen, o nu har jag haft alla lektioner, lämnat in nyckeln till grupprummet o slutar om mindre än 24 timmar. Sen är det ett lååååångt sommarlov som väntar och i agusti gymnasiet.
Haha jag har nog alldrig längtat till skolstarten innan vi ens har fått lov förut. FMG here i come! Ja ska bara bli intagen först :/ Uch tänk om ja inte blir det?! Hemska tanke ja MÅSTE!
Det finns så många tankar i huvudet på mig nu, skulle jag skriva ner varenda en, då skulle jag få sitta hela natten. Hih ni skulle se vad fullt det är i mitt skrivblock jag har brevid sängen. Ojojoj vad fullt det är, jaa måste iväg får at köpa ett nytt snart.
.................................................................................................................................................................................
***********************************************************************************************************
Vi hade avslutningsmiddag igår. På scandic! det var roligt mestadels av tiden. Det man blev lite lack på var väll att den Jävla tv:n skulle stå på med sverige-grekland matchen. Fotboll förföljer oss överallt och personligen är jag inte ett stort fan av sporten. Kan väll vara kul att spela med kompisar som är lika dåliga som jag men att titta på andra som spelar är tråkigt!... tkr jag iallafall^^

     Lisa sträckte preciiiis upp sin hand när jag knäppte kortet.
     Haha Jennie tuggade på en liten grön "gren" som vi fick på tallriken. Den smakade beskt och äckligt^^
Emil och Claes hade skrivit en låt till klassen.
Alla fick sin egna lilla vers. De hade skrivit om texten till "Leave us kids alone" av Pink floyd.
Vi hittade ett sätt att roa oss på under de långa talen ifrån de andr lärarna. Det var inte så många som lyckdes få till ljudet.
 Dessert. Klassens egna lila "tal" höll Mirre i och sedan takade jessiva alla lärare.
  Andra klasser hade gjort som Claes och Emil. Skrivit om text till låtar.
 
Efter alla tal av olika slag röjde de undan borden och man kunde dansa runt som en galning tills man blev helt slut och gick ut.
          svart sula lämnar märken. så är det bara ;p
    
Sen var det bara att sätta sig på bussen igen för att åka hem..
Det var roligt men det är alltid så att man kommer igång i slutet så lite längre skulle det inte skadat att vara kvar ;)

Kram/Stina


Tina!?

Wihuu. magiarkivet har skrivit om norrköpings ungdomscirkus föreställning. De skrev feeeel! titta bara:

"Tina, som varit med i gemet i 9 år visade att det går att underhålla även i tyg"
Magiarkivets bild
Stina hörrö! så heter jag. O bilderna de tog såg rätt så trista ut. Men kul iallafall att de skrev så bra om oss ändå,
klappediklapp till alla medverkande.
.....................................................................................................................................................................................................
Uhh. vi blev bjudna på smultronstället idag av musikskolan. 9:orna fik meny. Namnam^^
Ja tog såklart Black orange. En chokladbomb med apelsin. Jag fick lägga till 8 kr men det var det värt, så himla
gott det var o mycket var det. Jag hade nog lungt den största glassen i klassen :P
Aja hela lyckades jag sleva ner o något illamående är jag nu 2 timmar efter. Fortfarande mätt och världigt dåsig.
Ja somnade faktiskt på soffan ett tag.
Jag borde börga dokumentera med bilder mer, så att det inte bara blir en massa text hel tiden. Det ser så tråkigt ut...

Kram / Stina

solig dag ger mig fräknar

Hihu! vad fint väder det blev idag, en gnutta regn imorse o sedan strålande solsken.
Vi tillbringade dagen vid sågen (en gammal gård i rejmyre med vatten o allt^^). Det var skönt, Ingen sommar utan bad i hun lix.
Nils o kalle var där oxå. Gu va de har växt på ett år! Iallafall Nils. Han går i sexan nu o har fan växt om mig.... Morr. De hade med sig en kompis oxå som ja inte kommer ihåg namnet på.. Hmm.
Fick se Nils åka vattenskidor iallafall vilket var roligt för han har blivit duktig, hoppar o sånt. Kompisen åkte däck oxå. Han satt med benen utanför ringen ju! såg superläskigt ut. Uch! Jag hade ingen bikini so ja skippade däcket för denna helg, ja kan alltid åka någon annan gång ju. De komer dit ofta.
Solade sedan med musik i ena örat. Min andra hörlur har gått sönder av någon mysko anledning så ja måste införskaffa ett par nya , det är suuuperirriterande med bara en. Ja förflyttade mig sedan ifrån solstolen till vattnet. Lade mig lite bekvämt mot någta stenar o plaskade med föterna i vattnet. 23 grader på ytan var det, i Juni o vi har inte ens slutat skolan. Helt Sjukt!
Japps solbränd o fin fick ja sedan rusa in i bilen för att bli dumpad vid klämman (ett hus vi har i byn). Mamma o pappa hade ett skick som de missat. Aj då! Det är väll andra gången det har hänt nu.. på 25 år så detta händer typ... Aldrig!
Nu ska jag nog gå ut och slå lite volter på studsmattan för jag har spring i benen.

Ajuste! jag har fått fräknar oxå.. Hmm, ja vet inte riktigt vad ja ska tycka?

Kram /Stina


Härmis Stina

Wiie jag gjodre stan idag med mamma. Alltid lika trevligt. Mamma hittade mig på H&M där ja precis skulle gå in i provrummet. Mamma kollade runt lite o sträcker sedan in en Zebrarandig klänning. Haha ja tänkte på kim då för de var en likadan som hon har fast grön. Den satt som gutet så vi köpte den. Känner mig som en liten härmapa igen... Blä! men den är snygg xD
Sedan vidare för att leta middagsklänning. Vad jobbigt det är att ha min kroppsform! Uch inte mycket passa, antingen för stort i midjan eller så måste man ha mkt större bröst än vad jag blivit given för att fylla ut kupan i klänningen! Urk inte roligt att inte kunna ha alla snygga klänningar :/
Tillslut hittade vi iallafall en halterneck klänning på VILA. Wiie jag är jätte nöjd^^ svart med små  vita fyrkanter på.
image60
Sen hittade jag ett par skor på skopunkten också! Det kommer bli superbra o de är skönt att inte vara stressad över vad jag ska ha på mig. En tunika till själva skolavslutningen hittade vi på Gina oxå. Den är lite rockig av sig och me like! Hih ja har börgat snöa in på svart /vitt o grönt för tillfället. Men vad gör det? man har ju sina perioder eller hur :)
Nu längtar jag en massa till middagen för de kommer bli superkul! Ja har ju tillockmed kavaljer ;P Nu är det bara hitta  en sätt att ha håret på oxå, ja ska nog införskaffa en ny locktång för min är borta:/ fast den var ändå så dålig å det gör inte så mkt.

Kram / Stina

Bad

Uch. Bad på gympan är fortfarande ingen hit precis. Det var rätt skönt ändå eftersom att det är så varmt ute men det är det jädra krånglet i omklädningsrummen innan och efter som är jobbigt!. Urk.
Ska till stan sedan iallafall och sedan till Systers vårkonsert i mina då nyinköpta solglasögon ;p

Kram / Stina

Gonatt

Jag var duktig nog att göra ett ryck till att rensa lite i garderoben. Anna fick lite kläder o ja hittade min kjol ja sydde i slöjden förra året! Jaa den ska ja nog ha imorrn så ja får sol på benen  En ska ja sätta mig på bussen in till stan för att köpa solbrillor. Känner mig som världens hermis för ja ska antagligen köra likadana som fredrik. men dom passade mig lustigt nog!
Jag har så jädra svårt att hitta solglasögon som passar min huvudform. Men de gjorde hans, Hih får väll se till att inte andvända dom samtigidt lr nått. Nu ska ja soooovvaaaa, I min alderles egna efterlängtade säng. o ja ska sova som en stock! Skönt.
Imorrn är det utebad på gympan. Dam! hata att gå runt i bikini inför klassen. bläk! ja skäms igäl av någon weird anledning...

kram / Stina


Trött söndag

Uhh. söndag idag då. Jag känner mig helt urvriden på kraft fast ja sovit jättelänge.
Sov hos fredrik igen.  Haha vi har umgåtts sen i torsdags! lite men än en halv vecka. så himla roligt det har varit x)
......................................................................................................................................................
Hade poi i föreställningen igår och det gick så himla dååååligt! uch. trött efter att sovit i en soffa i natt åkte ja hem för att hämta mina kvarglömda saker hos tova. Sen in till san igen, för att laga mat med fredrik (vi var duktiga (x ) och äntligen få han att titta på Rent<33 Han hade köpt ett par nya solglasögon på Newyorker, Sånna vill stina oxå ha x) 
Sen sova... o ja vaknade 13:00!!!!! Det var bara att slänga i sig något att äta o rusa ner jätte trött till cirkustältet. Gah! nu vill stina soooovva. även fast vi sov i 11 timmar x)
Tygnumret idag gick förvånansvärd bra fast det var kanske 30 - 40 grader där uppe i tälttaket. Ja tror nog inte jag har varit så svettig som ja efter det. Mysigt nog hade jag min kudde o la mig på den ett litet tag efter att ja dragit av mig min heldräkt. Fan va ja tycker om mitt tyg nummer! så pampigt känns det att köra till en variation på carmina burana. Huhu ^^ fast det är bra för tusan vad jag har slitit för det numret. gjort dräkt o allt.
Poi gick mycket mättre än igår för vi bytte ut en sak som inte fungerade. Ja måste byta poi i uv.ljuset bara för mina synd knappt:/

Men nu ska jag göra rabarberpaj! Gott ska det bli o vi måste ha filmkväll snart igen kim, fredrik och tova. Vi har så himla roligt^^

Kram/ Stina


RSS 2.0