Valborg

Jahopp då var det valborg och marias födelsedag idag då :) Grattis till 16 åringen 1 år närmare döden som agust säger ^^
Matten idag hade vi ingen lärare så vi lyckades skuppa den och ha Sissta lektionens So istället så att vi kunde sluta tidigare. vanligtvis skulle det vara så skönt! men idag ska jag inte hem utan till kolmården och leka i skogen med grillspett och sovsäckar. Gah vad jag längtar. Och här sitter jag istället framför datorn i skolan och väntar på att åka med den sena bussen till Nkpg. Jag har inte någon lust att gå på stan. Inte med stor väska iallafall!
Kul blir det när jag träffar agnes linda o de anra jag inte känner mycket av i Krokek. Picknink i det vilda med eld o mys. Haha Agnes tipsade om att ta med en lampa så att man ser något. Pannlampa och små små cykellysen fick duga.
Ja återkommer med bilder och info om vad som händer ikväll imorrn. Då jag kanske också ska åka en sväng till ekenäs! Jag har världens roligaste helg fremför mej. Valborg, ekenäs, Eldning med maria på fredad och sen ändå hela helgen kvar! Åker kanske till rejmyre och försöker dra med Ingrid :)

Kram på er / Stina ; )

Penselrasist?

Ja fick skjuts hem ifrån poiträningen idag av mamms, det var lyyyyx ^^
Mamma stannade till vid stan för att köpa födelsedagtpresent till Elsie som fyller år idag :) Grattis till henne. Själv fick jag en välbedövlig miniräknade och en pensel så att jag kan fixa klart tygdräkten.
På vägen hem påbörgar vi en hetsig diskution om betyg när man missar inlämningsdatum. Helt olika tänkte vi vilket brukar vara rät så ovanligt!
Efter börgade jag pilla på penseln som sedan går sönder! skaftet i ena handen och pensels topp i andra.
Stina:
- Skitkvalitet, Den får IG.
Mamma:
Men så får du ju inte säga. Din rasist!
Stina:
-Va?! Rasist, varför då?
Mamma:
-Ja bara för att den blev handikapad borde den ju inte få IG. Det är ju diskriminerande. Du är en penseldiskriminerare stina.
Stina:
- Ja! jävla pensel som går sönder... du är dålig
Mamma:
- oh så svär du också! Stackars lilla pensel. nu blev den ledsen.

Haha mamma är lite knasig ibland. Men det är nog mycket därför jag älskar henne så mycket.

Kram/ Stina

köttlösabullar?

Idag på hemkunskapen gjorde vi små buffébröd som vi kommer få käka upp när vi gör avslutnings buffén. Jag är i efterrätts grupen o de blir pannkakstårta. Som jag alldrig ätit förut! på tiden kanske?
Jag fick VG+ upp mot MVG. Det pendlar tydligen och pernilla vill se vad som händer de kommande veckorna. Ja får väll skärpa mej extra mycket så jag får mitt MVG.
Sen lunch efter Biologin . Vi fick köttbullar, potatis och sås. Personer i klassen har försökt berätta vad köttbullarna igentligen består av. Uch än så länge har jag förståt att det är det man inte kan andvända ifrån djuret man maler ner o blandar ihop med annat jox så att det blir köttbullar. Urk! men det är ju som Kebab isånnafall. Då skraper man a det sissta som inte går att sälja paketerat. Det blir sen en härlig blandning tillsammans med inälvorna och det andra otrevliga. Sen har de något jox som gör att de får upp det på domdära spetten som snurrar och människor sedan äter. Inte gör jag det iallafall. Bläk. Men det  är mest för att jag inte tycker om smaken överhuvudtaget.

Efter de så kallade köttbullarna som jag funderar på att sluta med blidde det friidrott. Det var faktiskt roligare än vad jag brukar tycka, Mycket för att jag och agust knasade oss med varandra som vanilgt och jag försökte lära per att hjula. Medans jag höll på la lars in en komentar (vet inte om han heter det ? Lasse ivarson eller lars ivarson:s )
-Har du fått sommarjobb stina?
-Jaa de har jag.
- På hjula?
Ja fattade inte ens att det var ett skämt förens Per poienterade det. Gah! Lärarskämt är så dåliga. Men Johan slår alla rekord när han dessutom grvar högt och ljudligt när han tycker han fick till det. Jaja.

längd hopp sedan. Jag fick sand i skor och innanför byxbenen. Obekvämt. Killarna i den andra klassen flamsade oh vi andra att mest på gräset o små pratade lite. Sen spjutkast som gick rätt så bra det oxå.
Idrottslärarna har sagt till oss att tidsplanedring är viktigt. Vi är bra på det nu och dom är dåliga. vi kom tjugo minuter för sent till matten idag! Inte för att matten känns så extremt stressigt just nu. Men dåligt av jympalärarna. Haha dom ska få skäll av stig ^^

Kram/ Stina

Done!

Oj jag är snabbare än jag trodde.
Nu blev väskan klar och nästan helt som jag tänkt mej. Eller helt färdig är den inte . Jag ska få hem min silvriga tygfärg så ja kan dekorera lite.. Nu är den bra helt svart, rätt snygg men jag vill göra en ÄKTA eclipse väska. Det är tredje boken i twilight serien som bdw är mer sökt på internet än Harry Potter! Woho stephenine meyer kommer säkert bli nästa J,K, Rowling. Det är ialafall det man speculerar om i New york times.

image31

Kram/ Stina

Pysselbarnet han väckts

Oj jag har kommit in i någon slags estetpyssel fas där jag ritar o spelar o syr. Det är sjukt roligt faktiskt ^^
Jag ska nog dra ner till jofotex o köpa lite tyg så att jag kan sy en ny väska.

Kram/ Stina

Poi shorts



Byxorna hann vi klart med igår iallfall. Nu är det bara linnet och kanterna kvar. Plus dekorationerna på Poi:en vi måste göra. tyget är super jobbigt att sy i, men snyggt blir det nog.
Det är bara att ta sig i kragen och fortsätta.

Kram/ Stina

Sytanter

Japp. Idag ska jag och lovisa leka sy tanter .
Vi ska sy våran nya Poidräkt som vi designat tillsammans. Awesome

Samhälls skräp

Uch Marcus inlämningsuppgifter drar musten ur mej! Jag ORKAR värkligen inte!
Jag är på de andra uppgiften oh har glömt anteckningarna ifrån lektionerna hemma. ILLA! Jag får försöka få eftermiddagen imorrn på mej också. Det brukar ju gå  att lämna in innan midnatt, ellerhur?
Hoppas jag inte sänker mej iallafall.
Uhh jag är hungrig och ska nibbla lite på mina pannkakor 


Hejsvejs / Stina

tygträning

Lite extra tygträning som det blev idag känns som om det behövs oftare. Jag var slut efter 3 nummergenomgångar i min halkiga heldräkt. Det slutede med att jag brände mej och Linda fick plåstra om.  Sånt händer.
sen knåpade vi lite på hur dräkten ska smyckar och vi kom fram till svart med guldmönster och något frsigt diadem som jag får pimpa till. Det blir skojj!
Efter det blev det lite snack med emil, lina och markus om lite ditt o datt.
kom sedan på att jag har glömt min jacka där oh blir så illa tvungen att hämta den imorrn. Lyckat!
 
Nu är det teknik plugg som gäller och sedan televisionen där lindas kompis maria ska köra tyg i talang.

End of day / Stina


RSS 2.0