Fun fun fun!

Hih. va roligt vi hade det i natt^^ Intressanta samtal må jag säga. Även fast ja inte hade så mycket att bidra med så vara det kul att lyssna på de andra. Kim, Tova o Fredrik allstå.
Gah ja sitter helt utmattad o vill äta. Ja har ätit idag: En risifrutti, en banan, Glass, En korv med bröd och druckit upp en halv liter vatten, så ja är skapligt hungrig.
Poi numret gick sämre ån någonsin idag o mina heta poibyxor måste sys in, vilket inte kan göras efter som att nålen till symaskinen GICK AV!!. Skit nål.
Sova vill ja oxå.
Haha! tova o kim ocuperade tovas säng inatt so ja o fredrik fick dela på soffan. fungerade faktiskt o jag förvånade mig själv med att somna. Ja som brukar ha så svåtr att somna så tätt intill någon men de gick ^^ Tofflan(tovas lilla kanin) kraffsade på soffan så ja vaknade av det någon gång och av att jag vridit huvudet i sömnen så att fredriks mun kom jätte nära mitt öra. Sen snarkade han till och,,,,, weell you´l figure the rest out on you own.
Wihuu. snart ska ja iallafall äta klyftpotatis o nått gott till, sätta påen film o gå och lägga mig efter den.
myyyys!

Ha de bra, Kram/ Stina

Intagning :)

Wohoo . Intagningsprovet idag var superroligt! Ja va värkligen jättnervös innan men alla jag pratade och framförde saker för var supersnälla o man studsade ut glad och lycklig för det man presterat. Det som gick sämsta var nog pocahontas låten, Gah den blev så ljus att ja inte kunta ta i med bröströsten utan var tvungen att andvända huvudklangen. Haha någon som förstog det där? Efter 6 år i musik klass antar jag att man börjar prata så, Ja skulle vilja ha sänkt den en ters eler nått. Men men.
Sen var det ju dendär improvisationen hos nettan efer att man gjort monologen. De andra som gjort den fick agera mot henne men ja fick någon specalgrej o fick agera med mig själv. Jag skulle utspela scenen när ja kommer in i mitt rum arg o ledsen för att ja blivit dumpad. Haha det var superroligt^^ Ja såg att en gitarr stog mot väggen så ja tog tag i den, rev loss några acord o sjöng argt och ledset, Osv osv. Fick en liten plus grej för att ja kunde artikulera utan problem även fast ja har tandställning, jag antar att det är bra :P

Jaja nöjd är jag iallafall och om någon timma ska ja gå ner till mötet vid cirkustältet. Haha ja hoppas ja inte ramlar ner ifrån tyget! Jag är så trött.... Sov inte så djupt inatt hemma hos fredrik o ja drömde en massa mysko drömmar. Ja drömde någon dröm om att ja blev klonad o shit. Super olustigt kändes det. Ikväll ska ja försöka sova lite mer dock, fredrik oxå. Vi är trötta båda två. Haha kommer slockna i tovas soffa . Säkert .

Kram/ Stina

Pocahontas tills på fredag


Wiie! det fungerade Linn :)

Aja. denna låt måste ja kunna som vanten i handen på torsdag. för inte tänker ja sitta hemma hos Fredrik o träna på torsdag xD
Bdw så älskar jag disney! är inte låtarna härliga och texten rätt smart.

på tal om något helt annat.
spottar, fräser och pyr jag av ilska på mig själv och cirkusen just nu. Damit!
Ja fick Mail ifrån Patrik idag om alla nummer på tyska torget. Gah! Frida har fårr ett eget numer med Tyg i föreställningen!!!!  Mitt lilla ord MORR räcker inte alls nu. Sur är jag på mig själv att ja inte lämnade in mitt kontrakt i tid, men ja ska väll inte få reda på att de börgat göra dräkt och nummer till frida bakom ryggen på mig utan att ens prata med mig först ifrån En annan mamma i cirkusen! Herregud vilken Skitstyrelse vi har!!!! Morr x 100
Vad ja saknar Linda just nu.  Jag vill inte turas om med henne :( så va det inte betsämt när lida åkte!
Uch ja vill skälla en viss person i ansiktet och slappa till den!

Uch inte på kram humör nu kan jag ju säga!. Jag har inte vart arg på evigheter men nu "rann bägaren över" Uch va ska man gör är man är arg och allt måste vara knäpptyst hemma ..
 en lyckad stålullsskvätt skulle nog hjälpa.

en sak till bara. när ja komenterar kommer inte hela komentaren med :S varför blir det så!

/Stina

Non smoking genaration

Uch. Ja missade fiskeby bussen till buss-stationen och fick då går bort till spårvagnen. Det var skitvarmt!
Och så när ja äntligen kommer fram utmattad (ja upptäcke at ja tappat jackan en bit tillbaka o fick springa) satte jag mig på bänken för att vänta. Där satt en tant och rökte, det blåste lite lätt mot mitt håll och saknta kände jag hur den förgiftade röken fyllde mina lungor. Så ja flyttade på mig och satte mig på trotoarkanten. Tanten stirrade lite undrande på mig, undrade väll varför ja hellre föredrog trotoarkanten framför bänken.
Men det är något ja brukar göra, Ja vill inte ha en massa okänt jox i mina lungor när jag väl är duktig at undvika att röka. Ja vill leva så länge jag bara kan och må så bra som är möjligt, då ska inte tobaks rök komma och förstöra.
Robin sa till mig för några år sedan när vi stog utanför på våran trapp.
- börja alldrig röka Stina. lova mig det.
- nej uch! ja lovar :)
- Bra!

Sen tog han upp en snusdosa o stoppade upp en snus under läppen samtidigt som han tände en ciggarett.
Haha inte världens bästa förebild men ett löfte är ett löfte. Så därför ska jag alldrig börja, alltså är det ingen idé att försöka få mig att göra det heller. Det förstör bara.
Men om man är beredd att offra det som krävs för att kunna dra sina bloss är det var persons val och jag tycker bara synd om dem som fastnat för den förgiftade vanan som förstör så många människor.

Kram/ Stina


Lättad.

Vad fin han var, min bror.
Det såg ut som om han låg där och sov, han var inte blek utan lite röd på kinderna o händerna var typ lika stora som mina. finger toppen på tummen var lite mörk och huden var kall.
Håret var längre än sist, han hade färgat det i slingor och det var mjukt. Tittade man noga på ansiktet såg det ut som om en tår runnit ifrån ögonkanten och torkat till. Smal är han och inte mycket större än mig. Jag är så glad att jag orkade ta mig dit för det kändes lättare i bröstet när jag såg honom. Ett brev var instucket i lakanet han hade över sig. armarna över täcket och införd i en skorta från sjukhuset. Jag antar att det var hans mammas brev. Mitt la jag på hans bröst som jag skrivit i dikten, tillsammans med de sidor jag skrivit till Robin de senaste dagarna. På Armen skymtade en tatuering jag inte sett förut, ROBIN med stora bokstäver stog det. Snygga bokstäver.
Vid halsen skymtades en annan. Men den tittade vi inte på. jag tror att det var en drake av något slag men ja såg så suddigt just då eftersom att mina ögon var blanka av tårar.
konstigt som det kanske låter vill jag tillbaka och titta igen. fingra lite i håren ännu en gång som var så mjukt.
Men det kommer jag inte få. Inte en gång till kommer jag se min brors ansikte framför mig. bara på bilder och i mina minnen. Och trots var det inte hela robin jag träffade, Bara skalet han bodde i. Låter hämskt att säga så men han finns någon annan stans. Det är vad jag tror iallafall <3

Håll er familj och vänner nära, vem vet när någon förvinner?

Kram / Stina <´3

Ett sista möte.

Snart åker jag iväg till vrinnevi för att titta på robin en sista gång.
Det känns jätte konstigt. Hur ser man ut när man har dött? kommer han se lika dan ut som ja minns honom?.
Robin kommer bara ligga där, I ett sjukhusrum med anda saker han fått. Blommor bla. Som kommer vissna och kastas. Av mig får han de sidor ja skrivit de senaste dagarna. ord försvinner och dör inte. I mej finns en del av min bror kvar, den delen kommer heller alldrig att dö.

Älskade storebror <3

Snäälla

Ja söker moped värkligen ÖVERALLT på nätet. Fastnade för en som är jääääätte fiin x) men lite långt bort oh pappa är skeptisk till att hämta den där borta..... i skaraborg. bläk! Men ja vill ha den ändå...

Titta bara . tänk er mig på den! skitskojj skulle vi ha, ja o den där gamla moppen. Åka runt o tuta o ha oss.
Nån som känner sig manad att skjutsa dit mej o hämta det :o
Aja .. möjligtvis får ja släppa denna o leta vidare: / hittar väll någon ful en att åk runt på. De var pappas idé ifrån början. Att ja skulle hitta en med växlar för att förbereda mig för motorcykelkörkortet. Ja smart tänkt igentligen oh inte helt fel att ha en heller.
Kram/ Stina

Älskade bror jag saknar...

Älskade bror jag saknar varje gång jag vaknar <3

Inte en minut fördriver som jag inte ner skriver.
Varje liten tanke finns nu på papper.
Dessa sidor ska du få.
Alla dessa ord ska ligga på ditt bröst och ge dej tröst.
Du måste veta hur mycket jag älskar dej, det är viktigt för mej.
Alltid har du en plats i mitt hjärta, en plats som nu känner smärta.
Men varje dag jag tänker, på den lycka du skänker.
Att du vakar över mej, det lättar sorgen efter dej.
Robin vi ses i himelen, Där ska vi  leka, le och brottas igen <3

Första skoldagen.

Tre dagar har gått och det känns som en evighet. har inte tiden gått fortare? det känns helt absurt.
Skolan idag var tung o ja blev lite förvånad. Ja trodde det skulle vara jobbigast att träffa klasskamraterna igen men lärarna var värre. De tittade på mig med beklagande blickar och sa att de var ledsn för vad som hade hänt. Mm vad annars skulle man gjort i den situationen men det var jobbigt ändå. speiellt när Emil(engelskaläraren) satte sig brevid mig på svenskan och klappade mig försiktigt o frågade hur ja mådde, beklagade sorgen o klappade mig på axeln ytterligare några gånger. Nej fy! det var värst. det skulle han kunna gjort på rasten och inte mitt under en lektion när vi skulle ha redovisningar. Men tack ändå antar jag. Han visade iallafall att han brydde sig.
Dagen fortsatte sega sig fram och jag började  få huvudvärk mot lunchen. Så ja skippade Celloträningen som förövrigt nog var den sissta :S Aj då! Planerade att gå hem på matten eftersom jag var så utmattad men ja hade diskutions nationella matteprovet då. fick MVG- vad ja förstog eftersom att ja klantade till sissta uppgiften. Innan Lunchen gick ja in oh frågade om mitt samhälls betyg. Jag fick MVG! och på komentarerna stog det
Att utveckla: Inget att anmärka på i detta arbetsområde utan ta med dig denna entusiasm och enggemang när du läser vidare på gymnasiet.
Oj vad förvånad jag var! När jag hoppade runt lycklig som jag inte vart på ett tag sa emil oxå.
-Jaha så då har du höjt dig i 2 ämnen då nu lr?
-Nej. 3 stycken. Samhäll, musik och spanska.
- Engelska då?
- Va. Huh. har jag höjt mig till MVG där oxå ?!!
.. Emil nickade med ett leende på läpparna.
Sen hoppade jag runt lite extra kramade marcus o fortsatte prata lite om min bror. Det var rätt jobbigt men det gick bra ändå. han förstår vad jag går igenom och så, markus är bra på det sättet.

En gladare dag had det väll varit idag då om man ska sammanfatta det. Jag ska åka och titta på Robin på måndag och det kommer bli jobbigt. Men ja kommer ångra mej om ja inte gör det. Måste säga hej då på något sätt.
Han tog sitt liv med gas. Somnade in lungt och smärtfritt,ville inte leva längre helt enkelt. Jag klandrar han inte för det. Han jag haft det jätte jobbigt och mår ju bra nu, vi kommer ju ses igen. Älskade bror <3
Jag funderar på att tatuera in ett tecken eller hans namn på foten, Men vi får se ur det blir med den saken.

Kram/ Stina

Why?


A sad girl sit at home.

Jag gick inte till skolan idag.
Inte för att jag är sjuk eller dålig. inte heller för att ja ska göra något annat.
jag är ledsen. har alldrig känt såhär förut, alldrig gråtit så mycket. och allt som går runt i huvudet är varför det hände? Ni ska få reda på allt snart, men inte än. jag har tappat förmågan att tala utan att rösten bryts. jag hoppas det blir lättare snart.


/....


Så länge varade det.

Nääj! Min glädje period jag varit inne i ett bra tag nu börgar dala neråt med bestämd fart. Uch! klasskamraterna är inte på det glada humöret ja vill ha dom på, fredagen som jag längtar så mycket till blir inte av o jag känner mig stressad av att vi slutar om bara några veckor... Blää ja ville ju så gärna göra nått på fredag :( va ska jag göra istället då?! ja kommer inte på någe.
Ja vill leka med Tova, Kim och Fredrik ju. inte om ett tag ... på fredag!

Fan oxå...

/ Stina

Vårrus mingel

Wah ja vaknade imorse helt stressad ver att ja skulle komma försent till skola.! uh ja hatar sånt.
Ännu värre är det när man upptäker att man har studiedag och kunde sovit istället, det blir så svårt att somna om.
Så ensam med min lilla gittar hela dan. ja har lärde mej en oh en halv nya låtar. Kuuul ^^ fast mina fingertoppar börjar bli skavda på oh ja har inte några fingeravtryck längre..
_______________________________________________________________________
okei.. lite mingel sen runt alla små tält vid vår ruset. Mysväder blev det ett tag o man kunde gå runt i endast T-shirten som vi var tvugna att ha på oss. bläk den var ful o man fick den inte ens!
ca 4 timmar var vi där o delade ut små kundvagns mojjänger och lappar. Ja frös skapligt om fingrarna när ja Mikael messade att han var vid stallet för att hämta mig. "Kommer" kunde ja messa tillbaka..

Oj ja glömde en sak.. Hihi det fanns ett stånd som delade ut kaffe. som vanligt vill jag ha mjölk i o frågade: har ni café o le? Huh? svarade dom.. Meh! okunniga människor. Finns det mjölk? ja därborta-->
Aja när ja druckit upp kaffet minglade ja runt ytterligare några minuter o skulle sedan klättra upp i en tre man högt. För varge hopp ja gjorde kände jag ett kluck i magen. Kluck kluck och Ett superjudligt kluck när ja dunsade ner i marken... bara för att min mage var full av Kaffe ^^  

Och ja träffade peter seipen!

Kram/ Stina

Helg i Krokek

Wohoo kom hem för någon timma sedan bara oh med humöret på topp!
Har varit i Krokek hos Linda tillsammans med Agnes. Det ar skoj^^ Ja o Agnes åkte moppe ifrån Henne. 45 minuter tog det att åke ifrån kvarsebo på hennes tröga moppe som behöver åka in på servning. Men Wohoo ibland åkte vi faktskt i 55km/h. ast det var i nedförsbacke^^ Aja kalla o frusna kom vi tillslut hem till linda igår o vi värmde oss med capuccino. Namnam. Sen var det mest myspys hela kvällen.
Haha juste. Ja hade en flummig konversation med Barnet oxå(Fredrik). Höhö ja hittade en film på youtube där en tjej som vad jag förstår är besatt av honom gjort n video med en massa knasiga bilder. Ojojoj va ja hade det skoj^^
Sen försökte ja hypnotisera mig själv med en länk ja fick. Det gick dåligt och ja kan fortfarande inte joddla. Inte för att j hade förväntat mig nått.
Agnes visade en annan sak då man kan hypnotisera sig själv.
Man ska knäppa händerna framför sig och intala sig själv att man alldrig kan släppa taget och att de kommer sitta ihop i all evighet. Man ska sitta o tänka så i några minuter o sen beroende på hur lng tid det tar att släppa taget ju lättare har man att bli hypnotiserad. Agnes tog det längst tid för.
Kul kul. Vi gick väll o la oss runt 1 på natten o ja vaknade av att svarten (lindas katt) satt o klöste på min rygg. Tur att ja hade täcke mellan!
Mys kattan ja sig sedan på min mage när ja vände på mig o vi spann tillsammans. Myyyys!
Efter frukost lite pusselläggning och thrillerfilm. blidde det Tacos! Uhh allt för länge sedan ja åt det. Gott vare men lite väl små bröd. Ungefär lika stora i diameter som min hand är lång.

Efter blev jag presenterad för tvspelet: Singstar!
Det var superroligt ^^ huhu men lsvårare än vad ja trodde det skulle vara. Det måste ja oxå gör oftare! kanse den veckan ja o agnes ska bo i Lindas hus en vecka för att vakta katterna.

Nu sitter ja iallafall här i soffan insvept i min nya Kramtröja. Den är super mysig o kan fungera som fil för två om man kramas ^^ Mysigt. Det är som en jätte stor fyrkant som man sytt på armar, o så är den så. helt öppen o ja undrar om man kanske kan sätta ett par säkerhetsnålar så att den åller ihop därfram. Fast då måsta man käppa upp dom för att krama nån som behver lite väääärme. Nu ska ja fortsätta läsa på min the host!

Kram på er / Stina <3

Nervös

Huhu Mitt lilla brev ifrån FMG låg och väntade innanför dörren idag :Oimage55
Oj jag börjar bli super nervös. monologen är ju super lång! hur ska ja komma ihåg allt det ? tänk om j missa en fras? kommer ja inte med då? man måste ju lix klara av att komma ihåg sina repliker under lite press men nu spelar man ju inte ed någon annan än sig själv. Nervpirrande roligt på något sätt^^. 30 maj gäller det! då ska allt vara förberätt fixat och klart minst två dagar innan, så blir det ju bara finslip lix. Onstage dagen innan  kom jag på du! Wohoo det blir film o musik två dar irad x) kanske kan få sova hos någon norrköpingbo efter det? det skulle va skönt at inte behöva åka hem! o så kan ja träna på integningsjoxet på den personen. Huhu det blir bäääst!
Ojojoj ja hoppas värkligen ja kommer in! ja kommer bli en nedbruten stina annars:/

Kram på er / Stina


Tova^^

Huhu jag är hos tova igen :D det är mysigt här,fast det är stökigt och mycket disk:P
Ja fick träffa joen oxå och ja vill inte åka hem :( fast det blir nog ett måste snart eftersom att mamma komer vilja ha hem mig om ett tag :/ men men.
Jag har stylet till hennes blogg för hon var helt okunning och förstog inte mycket. kolla in hennes blogg här vetja
Kram på er / Stina


LyckoStina

Ja helt vanlig dag kan man tycka denna varit. Flams i grupprumen på de få korta raster  vi haft och nästan ingen jobbade väldigt effektivt på TFM tiden. Men nähä så vanlig var den inte ska ni veta.
"Livet leker solen ler vad kan man begära mer"
Ja de finns ju ett ordspråk som går så och det passar nog in nu, förutom att det är gråmulet ute. Men bakom molnen lyser ju solen varm o härlig.
Jag har fått reda på två av mina slutbetyg dag och jag har höjt mig i båda :D
Jag sa min vanliga fras "Åh va rooligth" I ljusa toner och satte händerna för munnen av lycka. A ja gör så , vet inte varför? vil dölja tänderna när jag ler tror jag.
Aja. MVG i Spanska och Musik kommer ja få iallafall och jag är överlycklig!
Två underbara dagar irad och jag hoppas bara att det fortsätter såhär för jag älskar att leva nu o ja har så mycket framför mig.
Vi slutar ju skolan om exakt fyra veckor nu oxå. helt sjukt :S kommer alldrig mera gå på Ramunder skolan!
De har börjat bygga om skolgården nu till någon stor fritidsplast där de tror att alla ska spela fotboll o basket, Det ända jag ser framför mig är ungdomarna som bråkar om vad de ska spela. Basket eller fotboll? för att planen till de båda är ihoplagda. Jag kanske har fel, vem vet? Skolgårdens olika hus börgade för ett tag sedan bli färg-glada och ja oroade mig för att det skulle bli en stor färgpalett av det hela. Men nu har de målat det så kallade vita huset svart! man kan ju ine kalla det svarta huset heller :S knasigt knasigt.

Efter vi har slutat nian har vi sommarlov o det inkluderar sommarturnéen till gränna med Agnes. vi ska bo ensamma i vår stora 5 bädds husvagn. Så jädra roligt! Te och gittarspel på kvällarna blir det under filtar med ljus omkring oss. Som det mysfolk vi är.
Jobba ska vi oxå i söderköping och krokek. det blir väll ingen höjdare preis men det är kul att va med cirksfolket litegranna oxå. O sen är det gymnasie start! Då har fjärde boken i Twilight kommit ut oxå!
Ah jag längtar som en tok till starten, vad roligt det ska bli. ja hoppas värkligen ja kommer in på första valet jag har. ja kommer stortjuta om ja kommer in på tredjavalet och inte får träffa de underbara människor ja vill leka med oftare. Men antagligen kommer ja in med tanke på mina betygspoäng^^

Sprid lite lycka omkring er
Kram/ Stina

Vårkonsert

Jahopp. Då var man hemma och börjar lunga ner sig ifrån denna hetsiga dag. Sjukt roligt men vårkonserter drar musten ur en.
i infann oss redan kl 9 vid hrsalen oh börgade öva på orkesterlåtarna. Min axel blir supertrtt efter bara några låtar spelade på cellon. Aja.
Jag sjöng ju solo oxå. Först provade jag innan genrepet. Det gick såå dåligt i början för att ja var så Himla nervös att ja endast darrade på rösten och kom inte ner på tonerna i början. Det släppte sedan i ref, o de flöt på. Men ändå! det är så pisamt.
på själva konserten Gick det mycket bättre eftersom att ja kutade igäg till musikbörsen o köpte en klämma så att tonerna höjs på gittaren. Inte en ton blev fel och jag är super nöjd. Tjejkörs låtarna gick oxå bra fast vi sjöng lite fel allihopa på "för kärlekens skull" men sån händer^^
Beröm fick ja från flera stycken. där ibland Kim och Fredrik som orkade komma dit och lyssna. 

Men nu ska ja Läsa min efterlängtde bok The Host som ja äntligen har fått!
Vilken lyckans ost jag är:)

En massa kramar tillalla glada ! / Stina  <3

Woho

Ojojoj Ser i min solfjäder (Hand fan) där uppe i headern. Uhu en sån vill jag ha. och sånnadär paraplyn som man har i china. Man kan jonglera med dom på fötterna!

Det såg ja i Dralion av cirque du soleil. Såå jädra häftigt, sånt måsta ja lära mig ;P ja har hitta en sida från USA med en massa kinesiska hand fans oh paraplyn och ja hoppade nästan i taket när ja hittade den Wohoo det är bara att beställa då. När ja har pengar til det. Det mesta går ju till motorcykeln så att ja får råd med den i höst. Det ska bli skojj å komma ut på vägarna.

Se upp snart kommer jag!
Swoom.

Kram / Stina

Ich!

Ich!
Ja fick underdelan på tandtällningen idag oh jag har huvudvärk av det eviga värkandet. O ja valde en ny färg som ja tänkte . Aja on de inte blir snyggt får ja ju en ny tid om en månad . Nähädå. I agusti ska dit nästa gång :S
så ja måste gå med ljusgröna små gummisnoddar hela sommarn.
ja undrar om man kan bleka snoddarna i solen så att de inte blir lika uppseendeväckande?
Om man ligger och ler mot solen lix. Det ska provas!

Under uppbyggnad

Jaa. Om min blogg ser lite knas nu ett tag är det för att jag inte har så mkt tid oh kan fixa den lite idaget bara^^

Kram /Stina

Engelska

Jag fick heltplötsligt ingen TFM (tid för måluppfyllelse) idag. Anna var sjuk så jag fick ta hennes plats i engelskanationella pratuppgiften. Jag förstår inte riktigt varför Emil inte fortsatte att följa klasslistan för Linn står före mig. Men Jaja så fick det bli allafall. Det var rätt så roligt ändå och det flöt på bra med pratandet. tills i fik sissta uppgiften och jag fick hjärnsläpp. Jag förstog inte riktigt vad jag skulle prata om och n'r jag gjorde det var det bara helt blankt i huvudet. Så jag fick pinsamt med som tur var ett nytt ämne att prata om. Det gick bättre men det var knepigt. Jag hoppas att jag höjer mitt slutbetyg nu till sommarn för ja har fått MVG- på de nationella i engelskan vi fått tillbaka hitilds. Sen har jag ingen aning om hur uppsatsen gick, men den kändes bra iallafall. sen ska ju jag och maria gör ett engelskt TV program som jag tror kommer bli rätt så bra faktiskt! Jag tycker ju det är roligt mer engelska.
Man kan ju ine mer än hoppas på ett MVG i till Juni.

End of day / Stina 


snabb månad

Oj det är sjukt vad fort tiden går! Det är redan den andre maj. och jag har inte hunnit eller orkat dokumentera min valborg.
Så när jg gör det kommer det bli helt fel datum och jag vet inte hur man ändrar.

hur ändrar man datum?

Kram / Stinalus

Suprise!

Oj!

"Förlåt att jag har vigt grymt dålig på att höra av mig men hoppas du inte är arg på mig för det jag tänker ofta på dig ska du veta."

Det kom upp på snabbmedelandet idag. Jag blidde lite chockad först men helt överlycklig när det visade sig att det var min bror som ja inte pratat med på år och dagar!
Vad jag är lycklig idag :)

Kram /Stina


RSS 2.0