Gymnastik lektion

Idag skulle jag och Jennie ha en gympalektion med några sjuor och detta kom ihåg när jag vaknade imorse, illa! Plus att ja vaknade försent och hann inte med frukost.
När ja kom till skolan iallafall så sa jag till Jennie
- Haha vi har 7A idag.
- Va!!!! oj det har inte jag hft en tanke på.
- så du har inte några kläder??
- Nää!
Alltså var inte jennie ännu mindre förberedd på vår lilla lektion imorse än vad jag var :S Ännu mer illa!
Men det var lungt eftersom att gympaläraren sagt att åran lektion var runt 11 tiden... men vi visste inte riktigt när. så är klockan var 08:00 gick vi bort och tittade på deras schema . Gymnastik: 08:10
Fan.. 
 
Vi kutade bort till hallen, bad om ursäkt och sa hur det var... och börgade Oombytta och super stressade.
Innebandy med bakvänd klubba och stor boll... klassen är känd för att vara väldigt bråkiga och okoncentrerade. Så vi blev glatt överaskade när de lyssnade på varje litet ord vi sa.
När matchen var avgjort och det gröna laget vunnit så gjorde jag ett litet expriment som vi har kört på cirkusen. Man ska ligga på golvet och räkna en oh en utan att prata i munnen på varrandra... det funkade faktiskt och de tyckte tillockmed att det va roligt . De slog inte olana rekordet dock men kom till nr 16.

Nu ikväll är det rockkarusellen som jag ska jobba på om en timma genom att stå i ett litet café och sälja fika ...

End of day / Stina

Välkommen till min nya blogg!


Ny här som alla är i början förståss! ja kommer nog inte uppdatera varje dag som många gör men någon gång då och då ... man har ju ett liv också lix XD
Jaa vet inte vad man ska skriva mer då så ...

Hej svejs

RSS 2.0