Trubbel

Uch ja må inte bra idag.. känslosvall av jag vet inte vad. Jag får ont i huvudet av att tänka på det.

Boknojja

Jag borjade läsa en bokserie av stephenie meyer i oktober och har för någon månad sedan läst ut den tredje i serien . Har drabbats av boknojja och räknar ner med siffror på handen hur många dagar det är kvar tills den fjärde i serien kommer ut. Skriver också hur många dagar det är kvar tills The host kommer ut, en annan bok hon skrivit. Det kan inte vara bra?!
Jag räknar också ner tills filmen av den första boken kommer ut i december, Mer än ett halv år kvar!!!  Äver fast jag och flera andra fans kommer gråta av besvikelse över att filmen inte passar till våra egna uppfattingar,  blir det ett måste på något konstigt vänster.

Boken heter Twilight och är en romans thriller och handlar om Bella som flyttar ufrån soliga phoenix till gråa och dystra Forks. Det fortsätter sedan med att hon träffar Edward Cullen och det utvecklas till en farlig romans är hon tar reda på vad han är igentligen.
Jag kan inte skriva så tt den blir rättvist presenterad därför att alla skapar sin egna bild av den underbara bokserien. Ett måste att läsa alltså för alla läslusar som jag.

Dagar kvar:
Breaking dawn:             137 dagar <3
The host:                        49 Dagar <3
 image21

Hårmord med ingrid

14/3-08

Jag och ingrid bestämde oss för att tona mitt hår idag. Vi inhandlade hårtoning för 69 spänn och fick sedan som tur var skjuts hem av mamma. Väl hemma åt vi och gungade i lekparken utanför, så länge sedan det var man lekte i gungor.
Håret började vi med vid sju tiden och vi höll till i badrummet. Jag satt i bikini i badkaret och Ingrid på en stol bakom. När vi köpte färgen så sa expediten att vi nog skulle köpa två flaskor för att det annasr kanske inte skulle räcka. Vi var sparsamma och jag fik färg i hela frisyren, med bara en flaska så tji på expediten.
Haha men roligast var det att tvätta ur färgen närvattnet blev blod rött och jag såg ut som en mördad person. När ja lutade mej mot badkarskanten blev den kladdig och hela min rygg blev röd efter att ingrid kammade igenom håret.




Resultatet kunde vi inte ta bilder på eftersom att baterierna tog slut i kameran. Aj då. Men de blev bra fast jag bara hade en flaska med hårfärg.

/Stina

Musikcafé

Innan: Det känns suuupre oförberätt och krlåtarna låter si sådär :S
Många är inte så peppade och stämningen är mer: Men kan vi inte skita i det istället?
Jag och lisa tränade på våran duett oh lisa vill sjunga solo. De tycker ja e super kul eftersom isa brukar vara lite blyg i annat fall. Ja hoppar att fikat räcker och att alla andra sätter toner och acord rätt. Och att agust inte börjar att skratta, haha.
Men vi får se hur det går.....

Efter:
22:14
Jaa nu var det klart.. det gick så mycket bättre än vad jag trodde men ja sjöng fel på lullaby. Ajja sånt händer. De andra var iallafall bra men claes spelade jättekontigt ikväll och förstörde. Stackare, jag skulle känna mej hemsk.
Ja måste också säga att Agust var super och det var roligt att lyssna oh se på.

Stackars lilla fredrik hade fel busstid och hoppade på 46 istället. Den stannar ju inte vid busstationen så han hoppade tydligen av mitt i vägen. Kom sent och missade en massa, stackars! Men sånt kan också hända. Hem kom han iallafall, det såg jag till och fikat räckte och blev tillockmed över. De ni.

Ännu ett lyckat evenemang med vår klass. Näst blir väll vårkonserten i norrköping höralen. Be there!


End of day/ Stina

Tova ^^

Efter rokcafét gick jag och några hem till tovas lilla mys lägenhet. Efter att dom hyrt film såklart.
supermysig liten lya ed en massa röda färger som är så fint. Lite gitarr spelade jag, akrobatiserade och skrattade. Sen blev det plötsigt dags att cykla hem till sin syster som ringer.. 9 minuter kvar tills du ska va hemma, 8 minuter, 7 minuter. Ajja mamma lekte hon iallafall. men men. Jag längtar till isommar då jag Tova och fFredrik ska mysa i söderköping stad. Och kanske några fler om vi får ihop fler folk . *Ihh

End of day / Stina <3

Slarver!

Min syster är värkligen såå slarvig vilket börjar drabba resten av familjen. iallafall mej!
Hon glömde tillexempel att hämta sin glömda hjälm på gympan så att den tillslut skickades iväl till lettland lr nått, så nu måsta jag skutsa henne till skolan om hon går upp sent på morgonen. Hon är hemsk med att hålla reda på nycklar också. En månad sen slarvade hon bort sin egen hemma nyckel, så hon fik låna pappas. Den fik hon innan han åkte vid 7 tidrn på morgonen. Borta var nykeln när hon skulle gå till skolan 07:50. Jag fick lämna dörren öppen !!! När hon senare hittde sina egn hittade mamma den i hall byrån där nyklarna ska vara.
I förr går glömde hon nycklarna i gympasalen. skulle hämta dom idag. Nej dåå, hon hittar den inte , missar 2 lektioner av att leta och blev tvungen att vänta uppe i alboga så att hon har något att göra. Stakars lilla barn.

Villa bara få ut det ur systemet. Haha stackars dej som läste....

/Stina


Poi träning

Tisdag. Poi träning som vanligt, jag har inte varit där sedan innan lovet. ILLA!
Ja kom dit 17:05 som jag annars brukar och bytte om. Ja lyckades hitta mina tighta vinröda tränings byxor som slutar en bit under knät, vilket var tur för annars hade jag fått kört i fluffiga overallbyxor vilket blir sämst om man ska köra "Emil" (vi har lite konstiga namn på våra trick, liten heads up bara). Framför spegeln ställde jag mig med musik i öronen och poiade loss, det var patrask ja lyssnade på och man får ett supergung i rörelserna. Härligt!
image16Poi i Frankrike... Vår 07
Jag hann träna ca 20 minuter innan Lovisa kom idroppandes. Hon slutar så sent och hinner alldrig i tid.
Vi tränade på lite av varje, T ex: Helidipter, grodan och kast kullerbytta. Båda två klarade kast kullerbyttan några gånger och helidiptern gick också lite bättre. Jag orkar inte förklara vad helidiptern är men det behvs två personer iallafall, När man kör en kast kullerbytta kastar man helt enkelt upp poien i luften, gör en kullerbytta och fångar den. Eller, så lätt är det inte efter som att man oftast kastar för långt.
På bussen hem trillade Mirre o mika in iallafall och ja tror att de hade repat på låtarna de ska sjunga på focus i helgen. Ett litet hej utbytte vi med varrandra och så var det inget mer med det. Jag var trött av träning och satt o myste med tracy chapman i hörlurarna.
Är förövrig väldigt nöjd med mitt lilla inköp igår och den fungerar prima.

End of day / Stina


Mediamarkt

Jag och mamma åkte dit för att köpa en ny mp3 till moi. En Samsung K5 hada jag frågat om en månad tidigare och den skulle finnas nu. Såklart att dom har köpt in en mycket "exusivare" med längre speltid och på 4G, för 1800 spänn. No thank you! Lite besviken började jag titta på andra mp3 spelare och hittade några att välja på. Först var ja inne på att köpa en Ipod suffle men la tanken åt sidan för ja vill ha en display. Så ja valde en liten sansa clipp på 2G som är Superrosa, det var det närmsta röd ja kunde komma. Så super girlie känner jag mig nu med min lilla rosa sandisk med små vita och fluffiga hörlurar. Purr<3

image15


Choklad festivalen.

image14
Choklad festivalen i linköping gick av stapeln den 7/3 och fortsatte fram till idag. Johanna var det som tipsade mej och hon följde med mej o min lilla familj dit. Hundra spänn kostade det att få gå in om man var över 12 år. Ja vet inte var ja ska tycka, Dyrt eller lagom. Jag har ju inte något att jämföra med precis. Man gick igenom en stor båge med bruna balonger (har alldrig sett bruna ballonger förut) och så var man inne bland alla bord översållade med choklad. Choklad med världens starkaste öl, vit choklad med smultron, Choklad med citron och lakris smak. Massor att välja på och det flesta rätt så skit dyrt. Man kan ju dock smaka då dom små sakerna och sedan gå iväg med ett jättedyrt smakprov i munnen, Som föresten inte smakade mycket bättre än någon annan ljus eller mörk choklad man smakat.
Jag och johanna fann några små favorit ställen snabbt, T ex. Ett litet hörn där en chokladfontän stog och man fick gratis frukt o kex med choklad på, eller ett litet stånd som det fanns en choklad med kanel smak. Smarr. Jag hittade också ett choklad te som luktade himmelskt men var svindyrt, 160 spänn för 250 gram. Jag hade inte så mkt pengar så jag kunde inte köpa.
Efter att ha gått ca 5 varv runt utan att köpt nått och bara provsmakat allt så fick vi köpa glass ifrån ben & Jerrys. Jag tog en kula med brownies och en med kakdeg. 
Efter glassen kom vi fram till att det skulle kännas rätt surt om vi gik ut ifrån mässan tomhänta, så vi köpte en varsin chokladklubba för 12 spänn som man ska röra ner i varm mjölk. Jag gav en hundring till kasörskan och fick tillbaka en liten härva pengar och drog mej ut ifrån gruppen människor som trängdes för att smaka o titta. Något surt det kändes när jag räknade pengarna och upptäkte att jag fått tillbaka för lite och var tvungen att tränga mig tillbaka för att få rätt antal kronor i handen. Hon tittade surt på mej innan ja fick tillbaka pengarna och muttrade nått om att ja va snål. Det var ju en trevligt prick tänkte jag.

Lite småsur som jag blev gick vi bort till chokladfontänen och hittade mamma och mikael. Jag fick ett vaniljkex med choklad på för att sedan bli intervjuad av en nyfiken reporter ifrån Corren. Alltid kul med lite publicitet. Han frågade lite frågor om vad jag hade smakat på innan och vad kexet smakade. Gott sa jag med kex i munnen. Efter det tog han porträtt foto och frågade om inte jag, Johanna och min lillasyster kunde ta ett nytt kex med choklad på så att han kunde ta kort på när alla tre åt . Ett till kex säger man inte nej till så vi ställde upp och blev fotade igen. Jag blir ofta superdålig på foto så vi får se om dom vill ha med mej i tidningen.
Gladare i hågen gick jag och Johanna vidare till ett litet chokladstånd med nya smaker. Jag fastnade för en chilismak som jag senare också köpte, dyrt med 50 spänn för 100 gram men det är en choklad som kommer räcka väldigt länge eftersom att den har stark eftersmak så man kan inte äta så mycket i taget.
Annat än hård choklad så köpte både jag och johanna en varsin kopp med varmchoklad för 5 spänn, inte oboy och inte smält choklad men någon blandning av båda på nått sätt. Gott var det iallafall. När vi träffade på mamma o mike igen upptäckt jag att  hon har en påse i handen, jag tjuvkikade lite och i påsen ligger en burk med choklad te. *Lycka

Det var både roligt och gott att vara där så ja ska försöka att komma dit nästa år också.

Länk

http://www.youtube.com/watch?v=LraZEoRnkPc
En fin låt skriven av billy joel. han kanske inte sjunger så bra men jag gillar den ändå<3

Misslyckad studiedag

Detta måsta vara den värsta studiedag jag varit med om. ja ska göra en lista :
1. jag vaknar 6:15 av att jag glömt att stänga av väckarklockan som ligger i vardagsrummet. Måste knalla upp ur sängen för att stänga av och blir super snurrig av att jag reste mig förfort. Jag somnar om.
2. jag vaknar 7:30 av att anna slår på tv:n. somnar om.
Sedan vaknade jag vin nio tiden och jag gick upp för att äta frukost framför tv:n.
3 jag somnade såklart i soffan och vaknade inte förens 13:05 och det var då bussen gick ifrån stinsen. Fan ! jag missade min naprapats tid hos åsa som jag värkligen behöver. eftersom jag får spänningar i svanken när jag står upp för mycket och sjunger i storkören.
Så nu sitter jag här med läxorna upp till öronen och värkande mun. men det är fortfarande en halv dag kvar och något roligt kanske händer idag. Kanske 


Kaotisk dag

6/3-08
Oj oj oj var tanken jag vaknade med i huvudet imorse.. Idag händer det! Stina får räls.
Så kl 8:00 infnn jag mig på druvan in norrköping.. sladdar och snoddar, Metall och tänger. Inte parasiset precis. Men allt gick mycket fortare än jag trodde och 8:55 skuttar stina ut i friska luften med en massa ny metall i munnen och med tanken av att inte kunna äta äpplen ordentligt. inte heller får jag äta polkagrisar och annat hårt. Men ska man bli fin så får man lida pin, för oj vilka fina tänder jag kommer att ha om 2 år.
Jag åkte hem innan jag gick till skolan för att ducha och vänja mig lite, plus att jag pluggade lite på hemkunskapen. Hungrig gav jag mig iväg till skolan fr tt upptäcka att jag tagit fel på tid och missat lunchen. Oj!
Mitt nya utseende påpekade många, inte elakt utan jag kände mig mycket bättre efter att få prata om hur konstigt det kändes. När jag sedan slutade skolan rusade jag hem med cello på ryggen och åt mig mätt på panerad fisk och rissoni. Till det drack jag såklart te som vanligt, Lakris te denna gång som jag inte dricker så ofta men kanske skulle göra oftare eftersom att det är rätt så gott.
Mätt och belåten satte jag mig på bussen in till norrköping för att se på FMG 1:orns breakfast club dramatisering. Som förra gången tog jag trapporna upp och fik vänta ett litet tag på att få komma in och sätta sig i havet framför scénen. Dramatiseringen var bra men julspektaklet som de hade innan jul var bättre såklart.

Efter så pratade jag med kim, fredrik och väldikt hasigt med anastasia eftersom att hon precis skulle gå. Sa också ett hastigt hej till my innan jag tog på mej ytterkläderna. Klockan var bara 19:00 när jag och Fredrik stog utanför porten till FMG så ja bästämde mej för att "våldgästa" honom. Han var tvungen att köpa mjölk först så vi gick till hemköp. Inköpet blev: Mjölk, 2 påsar solrosfrön och vindruvor.
När vi kom till Fredriks lägenhet fick ja vänta i hallen så att han fik tid att ta undan det värsta av det han tycke var stökigt. Han skämdes över stöket som ja inte ens störde mej på och vi tittade sedan på the perfect man innan jag åkte hem men 21:05 bussen.
På bussen träffade jag per som hade varit på träning och vi satt o småsnackade till östra rydsvägen där han hade cykeln.

Nu när ja sitter här värker det litegrann och jag sitter o tänker på morgondagen. Men den kanske jag berättar om imorrn.

End of day / Stina


En helt vanlig kväll på berget.


Igår vid 19:00 tiden cyklade jag och Agnes hemifrån mej till ramunderberget i sörping.. Vi ställde cyklarna vid smultronstället och knallade uppför trapporna till det lilla utsiktshuset som finns vid slutet av trapporna. Suuuperfin utsikt är det där och det var äftigt att vara uppe där på kvällen när alla små lyktor lyste över vår lilla  stad. Vi försökte fånga allt det fina på bild, men Agnes lilla digitalkamera räckte inte riktigt.
Men vi tog fina bilder på något annat istället. Våra cykellysen fungerade som ledpoi och man kunde göra jättefräna mönster... Det slår nästan mönstrena det kan bli när man kör med eld.
image3
                       
På hemvägen pratade vi om alla små olika ställen bland husen som madicken gick för en massa år sedan. Madicken spelades ju in i söderköping en del.. Vi åkte över bron som madicken rodde båt under, skrattade, gjorde rim meningar (skit-roligt) och snackade lite japanska XD

Inte visste jag att man kunde ha så mysigt i södeköping kl 7 på kvällen med hjälp av en kompis och två cyklar =) 

RSS 2.0