Kaotisk dag

6/3-08
Oj oj oj var tanken jag vaknade med i huvudet imorse.. Idag händer det! Stina får räls.
Så kl 8:00 infnn jag mig på druvan in norrköping.. sladdar och snoddar, Metall och tänger. Inte parasiset precis. Men allt gick mycket fortare än jag trodde och 8:55 skuttar stina ut i friska luften med en massa ny metall i munnen och med tanken av att inte kunna äta äpplen ordentligt. inte heller får jag äta polkagrisar och annat hårt. Men ska man bli fin så får man lida pin, för oj vilka fina tänder jag kommer att ha om 2 år.
Jag åkte hem innan jag gick till skolan för att ducha och vänja mig lite, plus att jag pluggade lite på hemkunskapen. Hungrig gav jag mig iväg till skolan fr tt upptäcka att jag tagit fel på tid och missat lunchen. Oj!
Mitt nya utseende påpekade många, inte elakt utan jag kände mig mycket bättre efter att få prata om hur konstigt det kändes. När jag sedan slutade skolan rusade jag hem med cello på ryggen och åt mig mätt på panerad fisk och rissoni. Till det drack jag såklart te som vanligt, Lakris te denna gång som jag inte dricker så ofta men kanske skulle göra oftare eftersom att det är rätt så gott.
Mätt och belåten satte jag mig på bussen in till norrköping för att se på FMG 1:orns breakfast club dramatisering. Som förra gången tog jag trapporna upp och fik vänta ett litet tag på att få komma in och sätta sig i havet framför scénen. Dramatiseringen var bra men julspektaklet som de hade innan jul var bättre såklart.

Efter så pratade jag med kim, fredrik och väldikt hasigt med anastasia eftersom att hon precis skulle gå. Sa också ett hastigt hej till my innan jag tog på mej ytterkläderna. Klockan var bara 19:00 när jag och Fredrik stog utanför porten till FMG så ja bästämde mej för att "våldgästa" honom. Han var tvungen att köpa mjölk först så vi gick till hemköp. Inköpet blev: Mjölk, 2 påsar solrosfrön och vindruvor.
När vi kom till Fredriks lägenhet fick ja vänta i hallen så att han fik tid att ta undan det värsta av det han tycke var stökigt. Han skämdes över stöket som ja inte ens störde mej på och vi tittade sedan på the perfect man innan jag åkte hem men 21:05 bussen.
På bussen träffade jag per som hade varit på träning och vi satt o småsnackade till östra rydsvägen där han hade cykeln.

Nu när ja sitter här värker det litegrann och jag sitter o tänker på morgondagen. Men den kanske jag berättar om imorrn.

End of day / Stina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0